2015. május 10., vasárnap

Szereplők

Byun Baekhyun:

 Baekhyun átlagos. Mindene megvan, amit csak szeretne; barátok, szerető család, megfelelő anyagi biztonság. Mégis, a fiú úgy érzi valami, hiányzik belőle; ahogy figyeli a tehetségesebbnél tehetségesebb kortársait, elönti a vágy, hogy kezdhessen valamit magával. De nincs ambíciója, nincs kiért cselekednie, épp ezért marad a szokványos életénél, a megszokott közegében. De Baekhyun, a szíve legmélyén kalandra vágyik.

 Park Chanyeol:

 Park Chanyeol elveszett. Régen életvidám, kedves, optimista emberként tengette mindennapjait, egészen egy végzetes péntek délutánig, amikor is elvesztette önmagát. Többet nem nevetett szívből, nem látta szépnek a világot; konkrétan elvesztette azt, ami miatt olyan sokan szerették. Nem égett benne már az a tűz, ami másokat is lángra lobbantott volna. Park Chanyeol egy olyan torz személlyé alakult, amit senki sem tud megváltoztatni. Mégis, a fiú egyetlen egy tulajdonságát megtartotta régi önmagából; reménykedett. Remélte, egyszer jön majd valami, ami visszahozza őt, a régi életébe.



 Kim JoonMyun:

JoonMyun magának való. Utálja az embereket, mégis kényszert érez arra, hogy folyton segítsen nekik. Régen szerette, ha minden róla szólt; régen élvezte a tömeget, az emberek verejtékének illatát. Szerette nézni, ahogy az emberek törekszenek a sikerre, hiszen benne is annyi terv fogalmazódott meg. Viszont egy reggelen soha többé nem kívánt már álmodozni; belezuhant a szürke valóság gusztustalan világába, melyből képtelen volt kitörni. Itt ismerte meg Park Chanyeolt, azt a férfit, aki még életben tudta őt tartani.


Do Kyungsoo:


  Kyungsoo tökéletes. Magabiztos férfinak tartja magát, ahogy a környezetében élők többsége is. Mindent elért, amit csak akart; pénzt, hírnevet, és jó barátokat is. Egy idegen azt gondolhatná róla, biztos el van telve magától, holott Kyungsoo csupán csak elégedett. Sokan nem tudnak különbséget tenni a kettő között. Ám, Do Kyungsoo sem volt mindig Do Kyungsoo. Nagyon hosszú utat tett meg a sikereiért, melyeket részben Byun Baekhyunnak is köszönhet. Épp ezért csalódás, ha a tökéletes életet, csupán egy aprócska dolog tesz tönkre, amit sokan az élet fintorának neveznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése