2015. május 10., vasárnap

Ismertető

Bevezető:

A legtöbb ember már nagyon fiatalon felteszi magának a kérdést: Van élet a halál után? Egyáltalán mi történik velünk, ha szívünk már nem dobog többé? Lelkünk a mennybe száll? Létezik egyáltalán mennyország?
 Mindenki, legalább egyszer már megkérdezte ezt magától. De azon senki sem gondolkodott el: Mi van az élet és a halál között?
 Byun Baekhyun egy átlagos egyetemista fiúként tengette unalmas hétköznapjait, míg szíve legmélyén egy kalandról álmodozott. Mások sírnának egy olyan életért, mint ami Baekhyunnak volt, és bár a fiú becsülte barátait és családját, mégsem érezte otthon magát az életében. Végül is ez nem a saját érdekeinkről szól? Hogy megtegyük azt, amit mindig is meg akartunk?
 Baekhyun élni akart, úgy ahogy a regényekben olvasta; úgy, ahogy a filmekben látta, s úgy, ahogy gyermekkorában elképzelte. De Baekhyun félt az élettől; félt a visszautasítástól, a csalódásoktól, a fájdalomtól s az esetleges veszteségtől. Meg akarta tapasztalni milyen, mikor az ember felszabadult, de Baekhyun túlságosan félt... Bár Baekhyun félt, mégis élni akart...

 A történetről:

 Az egész Baekhyun szemszögéből fog lejátszódni, tehát E/1-ben. Egyelőre nem tervezek más szemszögéből írni, de ez a későbbiekben változhat. Ami a tartalmat illeti; ez egy elsősorban fantasy műfajú történet, de lesz benne dráma is, és egy furcsa humort is fellelhettek majd a műben.
 Igazából nem tudok ide mit írni, mivel még számomra is nagyon új ez az egész stílus, meg műfaj, és úgy a páros(ok) is, aki(k)ről írni fogok. Ez a történet először egy kérésre indult el a fejemben, ugyanis az egyik barátom nagyon szeretett volna egy BaekYeol ficit, én meg gondoltam írok neki egyet, amúgy is elviselem a párost. Aztán valahogy, ahogy gondolkoztam ezen a történeten, egyre több ötlet kavargott a fejemben, majd az eredeti ötletemtől, szinte teljesen eltérő valamit hoztam össze, ami ez lenne itt.
Nagyon remélem, hogy majd élvezettel fogjátok olvasni ezt a történetemet (is). Bíztató véleményeket, illetve segítő észrevételek szívesen elfogadnék! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése